Kanelikeiju
bg naviEtusivu Hoidot Tuotteet Tarjoukset Vinkkejä Yhteystiedot bg

Tutustu tarkemmin

Kasvohoidot, kestovärit »        

Vahaukset, suihkurusketus »       

Jalka- ja käsihoidot, kynnet »

Timanttihionta-kasvohoito »

Hemmottele lahjakortilla

Timanttihionta

Timanttihionta

Timanttihiontahoidot ovat tehokkaita, ihoa uudistavia, syväpuhdistavia ja kirkastavia. Timanttihionta vaikuttaa erilaisiin iho-ongelmiin, kuten laajentuneisiin huokosiin, ihon epäpuhtauksiin, pintaryppyihin, pigmenttiläiskiin ja pinnallisiin aknearpiin.

Timanttihionta tehdään laitteella jossa on erilaisia timanttikärkiä sekä säädettävä alipaineimu. Tämän ansiosta voidaan räätälöidä kullekkin asiakkaalle, ihotyypille ja hoitoalueelle sopiva teho. Timanttihionnalla poistetaan ihon kuollut pintasolukko, jolloin ihosta tulee vastaanottavaisempi ja hoitoaineiden imeytyvyys paranee huomattavasti. Lisäksi ihon verenkierto ja aineenvaihdunta paranevat.

Menetelmä on täysin kivuton, joten asiakasvoi nauttia yksilöllisesti räätälöidystä hoidosta. Hoito sopii useimmiten kaikille ihotyypeille. Hionnan hoitokohteita ovat rasvainen ja tukkeutunut iho, mustapäät/tali, vanheneva iho, auringon vaurioittama iho, elottoman ja väsyneen näköinen iho. Lisäksi hoito häivyttää maksaläiskiä, epätasaista ihoa ja ihovirheitä.

Hoitoa suositellaan 4-6 kerran sarjahoitona, jolloin saadaan parhaimmat tulokset, mutta jo yhdenkin hoitokerran jälkeen iho näyttää kirkkaammalta, puhtaammalta ja tasaisemmalta.

Timanttihiontakasvohoito 69€ 

Timanttihionta sisältää alkupuhdistuksen, höyrytyksen, timanttihionnan, mekaanisen puhdistuksen, naamion ja loppuvoiteet.Todella tehokas puhdistus kaikille ihotyypeille ja erittäin hyvä hoito tukkeutuneelle "harmaalle" iholle. Timanttihionnalla voidaan madaltaa suuria ihohuokosia, hioa tehokkaasti arpia sekä häivyttää ryppyjä ja juonteita.

Erikoistimanttihiontakasvohoito 81€

Erikoistimanttikasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, höyrytyksen, timanttihionnan, mekaanisen puhdistuksen, seerumin, kasvo-, kaula-, decoltee- ja hartiahieronnan, naamion ja loppuvoiteet

Muistathan perua sovitun aikasi viimeistään vuorokautta aikaisemmin. 

Peruuttamattomasta ajasta peritään 50% hoidon hinnasta.